Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medový perník z cukety)

Celý recept

1 plech

Energie29 061 kJ / 6 946 kcal
Bílkoviny115,26 g
– z toho živočišné bílkoviny45,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,16 g
Tuky343,00 g
– nasycené32,07 g
– nenasycené280,21 g
–– mononenasycené176,40 g
–– polynenasycené103,81 g
––– omega 326,19 g
Vláknina28,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 935 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy816,68 g
– cukry445,02 g
––– laktóza2,45 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g cukety (už bez jader) Cuketa čerstvá 450 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
350 g 350 g cukru krystal Cukr bílý 350 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
250 ml 250 ml oleje Olej řepkový 250 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
1 1 vrchovatá lžíce kakaa Kakao prášek
70 g 70 g nahrubo nastrouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 70 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.