Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Radegastův ostřák se zemňákovými placičkami)

Celý recept

1 dávka

Energie5 867 kJ / 1 402 kcal
Bílkoviny146,48 g
– z toho živočišné bílkoviny130,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,38 g
Tuky36,67 g
– nasycené9,39 g
– nenasycené17,95 g
–– mononenasycené14,55 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,23 g
Vláknina23,06 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 471 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy112,78 g
– cukry36,67 g
––– laktóza1,47 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece (nebo kýty) Vepřová plec 600 g
1,5 dl 1,5 dl vývaru Vývar masový 150 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 3 střední rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 menší feferonka Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
slunečnicový olej Olej slunečnicový
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vepřové sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.