Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bigos)

Celý recept

1 dávka

Energie25 395 kJ / 6 070 kcal
Bílkoviny571,63 g
– z toho živočišné bílkoviny546,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,98 g
Tuky364,12 g
– nasycené162,85 g
– nenasycené177,18 g
–– mononenasycené128,44 g
–– polynenasycené48,74 g
––– omega 31,36 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 22,75 g
Sůl54,08 g
Sacharidy106,10 g
– cukry49,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kysaného zelí (lze i sterilované) Zelí bílé kvašené 750 g
750 g 750 g čerstvého zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
600 g 600 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 600 g
600 g 600 g vepřového plecka Vepřová plec 600 g
200 g 200 g vepřových žebírek Vepřová žebra 200 g
300 g 300 g drůbežího masa (lze vynechat) Kuře prso 300 g
150 g 150 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 150 g
6 nožiček 6 nožiček libovolných klobás (papriková, debrecínská, pikantní - alespoň 2 výraznější chuti) Klobása 1320 g
2 2 plné hrsti sušených hub (lze vynechat) Houby sušené směs
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
sůl Sůl mořská
majoránka (lze i oregano) Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
libeček (lze nahradit maggi kořením) Libeček čerstvý
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.