Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin ze šlehačkového těsta)

Celý recept

1 kus

Energie10 740 kJ / 2 567 kcal
Bílkoviny79,06 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,70 g
Tuky28,76 g
– nasycené6,83 g
– nenasycené14,61 g
–– mononenasycené6,74 g
–– polynenasycené7,87 g
––– omega 30,84 g
Vláknina42,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 699 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy476,80 g
– cukry123,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 smetana ke šlehání 31% (200 g) Smetana kravská sladká 30%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
6-8 6-8 jablek Jablko čerstvé 1050 g
cukr krupice Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
strouhanka Strouhanka pšeničná
oříšek oříšek másla Máslo kravské
rum na potření Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.