Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový perník)

Celý recept

1 plech

Energie17 434 kJ / 4 167 kcal
Bílkoviny79,31 g
– z toho živočišné bílkoviny24,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,30 g
Tuky173,56 g
– nasycené36,28 g
– nenasycené122,49 g
–– mononenasycené83,86 g
–– polynenasycené38,63 g
––– omega 38,57 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy549,50 g
– cukry270,03 g
––– laktóza9,53 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150-200 ml 150-200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 175 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 lžíce 1 lžíce kakaového pudinku Puding v prášku
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
1 1 Ledové kaštany Čokoládová tyčinka
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.