Nutriční hodnoty (Karbanátky z tresky s kysaným zelím)
Celý recept
Energie | 3 059 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 13,48 g |
– nasycené | 4,29 g |
– nenasycené | 6,19 g |
–– mononenasycené | 4,13 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,14 g |
Sacharidy | 44,15 g |
– cukry | 15,15 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g filetů z tresky | Treska filet | 500 g |
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
2 lžíce 2 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
olej | Olej řepkový |