Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filety s koprovým přelivem)

Celý recept

2

Energie3 520 kJ / 841 kcal
Bílkoviny97,97 g
– z toho živočišné bílkoviny96,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky42,31 g
– nasycené25,90 g
– nenasycené15,15 g
–– mononenasycené13,05 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,72 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 427 mg
Sodík 428 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy16,83 g
– cukry9,28 g
––– laktóza8,78 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g filetů z tresky (nebo okouna, štiky, pstruha) Treska filet 500 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
kopr Kopr nať čerstvý
máslo na smažení (nebo olej) Máslo kravské
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
10 g 10 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
180 ml 180 ml plnotučného mléka (nebo smetany na vaření) Mléko kravské plnotučné 3,5% 180 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr krupice Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.