Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovenská kapustnica "babiččina")

Celý recept

6

Energie2 131 kJ / 509 kcal
Bílkoviny16,66 g
– z toho živočišné bílkoviny7,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,98 g
Tuky29,67 g
– nasycené18,74 g
– nenasycené9,27 g
–– mononenasycené7,72 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,22 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 4,28 g
Sůl10,70 g
Sacharidy36,48 g
– cukry33,72 g
––– laktóza9,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2-3 2-3 klobásy (libovější) Klobása
5 hrstí 5 hrstí sušených hub Houby sušené směs
1 1 velký rajský protlak Protlak rajčatový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kelímek 1 kelímek 31-33% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
lžička lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená
lžička lžička kmínu Kmín
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
asi 2 litry 2 litry vody Voda 2000 ml
polohrubá mouka + voda na zahuštění (není nutné) Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.