Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa)

Celý recept

6 porcí

Energie6 635 kJ / 1 586 kcal
Bílkoviny211,56 g
– z toho živočišné bílkoviny210,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky77,50 g
– nasycené26,48 g
– nenasycené42,01 g
–– mononenasycené35,34 g
–– polynenasycené6,67 g
––– omega 31,45 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 895 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy10,19 g
– cukry3,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí svíčkové (může být i falešná nebo mladé hovězí zadní - nejlépe od soukromníka) Hovězí svíčková 1000 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 bílá cibule Cibule čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 špetka 1 špetka mletého bílého pepře Pepř bílý
sůl podle chuti Sůl mořská
chleba na topinky
olej Olej řepkový
česnek na potření topinek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.