Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák na plech)

Celý recept

1 plech

Energie6 300 kJ / 1 506 kcal
Bílkoviny45,19 g
– z toho živočišné bílkoviny23,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,83 g
Tuky64,71 g
– nasycené26,92 g
– nenasycené31,86 g
–– mononenasycené24,68 g
–– polynenasycené7,18 g
––– omega 30,23 g
Vláknina23,17 g
Cholesterol 568 mg
Sodík 5,12 g
Sůl12,57 g
Sacharidy174,60 g
– cukry17,06 g
––– laktóza7,35 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 15 syrových brambor Brambor zimní 750 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli Sůl mořská 12 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 45 g
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.