Nutriční hodnoty (Pečené maso na černém pivu a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,14 g |
Tuky | 72,25 g |
– nasycené | 24,89 g |
– nenasycené | 36,24 g |
–– mononenasycené | 30,37 g |
–– polynenasycené | 5,87 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 13,77 g |
Cholesterol | 677 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 10,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Asi 1 kg 1 kg plecka nebo krkovičky | Vepřová plec | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
půlka půlka bujonu | Bujón hovězí | |
nesmíme zapomenout na černé pivo asi 2 dcl | Pivo tmavé 10ᵒ |