Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené maso na černém pivu a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 582 kJ /
1 573 kcal
Bílkoviny203,74 g
– z toho živočišné bílkoviny199,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,14 g
Tuky72,25 g
– nasycené24,89 g
– nenasycené36,24 g
–– mononenasycené30,37 g
–– polynenasycené5,87 g
––– omega 30,23 g
Vláknina13,77 g
Cholesterol 677 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy24,00 g
– cukry10,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Asi 1 kg 1 kg plecka nebo krkovičky Vepřová plec 1000 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek zázvoru Zázvor sušený
půlka půlka bujonu Bujón hovězí
nesmíme zapomenout na černé pivo asi 2 dcl Pivo tmavé 10ᵒ

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.