Nutriční hodnoty (Majoránkovo-česnekové brambory v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 068 kJ / 1 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,36 g |
Tuky | 61,22 g |
– nasycené | 40,11 g |
– nenasycené | 17,91 g |
–– mononenasycené | 16,00 g |
–– polynenasycené | 1,91 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 29,84 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 184,80 g |
– cukry | 17,12 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 sáček 1 sáček sušené majoránky (5-6 g) | Majoránka sušená | |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
sůl | Sůl mořská |