Nutriční hodnoty (Jablečno - makový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 29 409 kJ / 7 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,25 g |
Tuky | 314,08 g |
– nasycené | 31,50 g |
– nenasycené | 248,53 g |
–– mononenasycené | 153,73 g |
–– polynenasycené | 94,80 g |
––– omega 3 | 17,21 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 909,50 g |
– cukry | 650,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
550 g 550 g cukru moučka | Cukr bílý | 550 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
200 ml 200 ml teplé vody | Voda | 200 ml |
150 g 150 g mletého máku | Mák modrý mletý | 150 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |