Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno - makový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 409 kJ /
7 029 kcal
Bílkoviny112,33 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,25 g
Tuky314,08 g
– nasycené31,50 g
– nenasycené248,53 g
–– mononenasycené153,73 g
–– polynenasycené94,80 g
––– omega 317,21 g
Vláknina57,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 703 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy909,50 g
– cukry650,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
550 g 550 g cukru moučka Cukr bílý 550 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml teplé vody Voda 200 ml
150 g 150 g mletého máku Mák modrý mletý 150 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.