Nutriční hodnoty (Kuře na pomeranči se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 771 kJ / 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,01 g |
Tuky | 34,64 g |
– nasycené | 6,23 g |
– nenasycené | 28,23 g |
–– mononenasycené | 23,72 g |
–– polynenasycené | 4,51 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 40,92 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 2 cibule na plátky | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky smíchané s trochou soli a pepře | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
300 ml 300 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
nastrouhaná kůra a šťáva z 1 pomeranče | Šťáva z pomeranče | |
150 ml 150 ml desertního vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř na dochucení | Pepř černý |