Vepřový guláš IV.

Lendiiik Kuchařka: Lendiiik

Jiné maso 1 názor

Suroviny

asi 600 g vepřového masa
3 cibule
asi 300 ml vývaru nebo bujon
paprika
sůl
pepř
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme maso.

  2. Zasmahneme.

  3. Opepříme. Poprášíme paprikou, můžeme malinko mouky.

  4. Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí masa.(cca 50min)

  5. Trochu zahustíme moukou.

Poznámka

Podáváme s chlebem, rýží, housk. knedlíkem

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš IV.

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Takový obyčejný"nepřekořeněný"guláš také občas příjde vhod;-)
    Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku:-p

    Leni,máš+4:-p:yes:a přidávám pár fotek:-)
    Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso";-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš z vepřový guláš recept vepřový guláš z plecka vepřový guláš z bůčku guláš vepřový vaříme guláš guláš z vepřového bůčku vaříme vepřový guláš recept na vepřový guláš jak uvařit vepřový guláš vepřový guláš s ryzi recept guláš nej guláš vepřovy gulaš recepty recepty na guláš vepřový recept gulas veprovy recept vepřový guláš guláš z vepřového nej recepty guláše

Zapomněl/a jsem heslo