Vepřový guláš IV

Suroviny

asi 600 g vepřového masa
3 cibule
asi 300 ml vývaru nebo bujon
paprika
sůl
pepř
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso.

  2. Zasmahneme.

  3. Opepříme. Poprášíme paprikou, můžeme malinko mouky.

  4. Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí masa (cca 50min).

  5. Trochu zahustíme moukou.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s chlebem, rýží, housk. knedlíkem.

Komentáře k receptu Vepřový guláš IV

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Takový obyčejný"nepřekořeněný"guláš také občas příjde vhod;-)
    Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku:-p

    Leni,máš+4:-p:yes:a přidávám pár fotek:-)
    Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso";-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřový guláš vepřový guláš z vepřový guláš recept vepřový guláš z plecka vepřový guláš z bůčku guláš vepřový vaříme guláš guláš z vepřového bůčku vaříme vepřový guláš recept na vepřový guláš jak uvařit vepřový guláš vepřový guláš s ryzi recept guláš nej guláš vepřovy gulaš recepty recepty na guláš vepřový recept gulas veprovy recept vepřový guláš obyčejný vepřový guláš guláš z vepřového