

Vepřový guláš IV
Suroviny
- asi 600 g vepřového masa
- 3 cibule
- asi 300 ml vývaru nebo bujon
- paprika
- sůl
- pepř
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso.
Zasmahneme.
Opepříme. Poprášíme paprikou, můžeme malinko mouky.
Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí masa (cca 50min).
Trochu zahustíme moukou.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s chlebem, rýží, housk. knedlíkem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřový guláš IV
-
Takový obyčejný"nepřekořeněný"guláš také občas příjde vhod
Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku
Leni,máš+4a přidávám pár fotek
Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso"