Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s vejcem a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g |
| Tuky | 26,88 g |
| – nasycené | 6,50 g |
| – nenasycené | 12,97 g |
| –– mononenasycené | 9,62 g |
| –– polynenasycené | 3,35 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 942 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 14,10 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brokolice | Brokolice čerstvá | 400 g |
| 300 g 300 g kuřecího masa | Kuře prso | 300 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |