Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steaky na olivách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 1. 2009 15:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 903 kJ / 455 kcal
Bílkoviny37,67 g
Tuky33,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 2,69 g
Sůl6,60 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zase jedna má oblíbená rychlovka. Je to hotové dřív, než se uvaří brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

17. 8. 2010 12:05

Moc mně těší Pepe.;-)

Pepe

14. 8. 2010 20:40

Recept bezvadně posloužil na rychlou večeři s přítelkyní :yes: Moc jsme si pochutnali:-)

Paprika Paprika

22. 1. 2009 00:28

Mně se dovolovat nemusíš. Pokud chceš vlož foto (budu moc ráda), pokud si myslíš, že je to nový recept (neznám tvé ingredience)- vlož ho, alespoň bude nakrmená databáze. Já jsem se pro tento recept inspirovala někde v restauraci, takže jsem to celé určitě nevymyslela. Je to jen na tobě a obojí je OK. ;-)

kedlubna kedlubna

21. 1. 2009 10:20

PAPRIKO, prosím o svolení, já to dělala, tak trochu jinak, , jiné ingredience. . . .ale vlastně na popud tvého receptu, tož nevím, mám napsat nový recept, nebo tady vložit foto a můj postup . . ... .kuřecí miluji a dělám ho na 1000 způsobů :-))

Paprika Paprika

13. 1. 2009 12:23

Já jsem to chtěla DEMI CHEFovi také tak nějak napsat, ale pak jsem nad tím mávla rukou. Já to někdy dělám i z vepřového nebo krůtího masa, pak to v tom sosíku chvilku dusím, ale kuře není potřeba - myslím já.
Kedlubničko, dej sem určitě fotečku. Ty je máš takové hezky vystylované s dekoracemi - na to já nemám buňky.;-)

kedlubna kedlubna

13. 1. 2009 11:03

DEMI CHEF . . . . maso opečeme po obou stranách , takže bych se toho určitě nebála, to dojíti pod poklicí znamená , že se rozteče sýr. . . . . .
Papriko zrovna jsem si to vytiskla, v sobotu bude u nás na oběd, už se těším, já sice olivy nemusím, moji bobani, jo, takže já si je pak vypreparuji:-D

demi chef demi chef

10. 1. 2009 02:21

Davam 1, len som trocha nekonfi so stupnom prepecenia masa, ak to chapem spravne, tak ho narychlo orestujes, vyberies, vlozis do sauceu (wow to slovo vyzera korejsky) a nechas dojst v zakrytom hrnci. Bez plamena. Hmm, jedna sa o kura a to je nebezpecny kusok maska...

Ale inak fajn...;-)

tejaja tejaja

8. 1. 2009 20:47

Janka, ale zelenina a zeleninový šalát neznamená, že to musí byť surová zelenina;-)Niektoré druhy zeleniny musíš aj do šalátu obvariť. Dnes som robila fazuľkový šalát a tú fazuľku treba pravdaže uvariť.:-)) Ono si každý prispôsobí podľa toho, akú zeleninu má rád, cvikla, fazuľka, tekvica, mrkva, kaleráb, hrášok....:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 1. 2009 19:26

Tak vidíš, ještě že nemám VŠ tak použiji, jako má dcera slovo sosík!:-)):-D, ale ty jedna, ty nic nevydžíš, jak to, že ses nacpala? To my dvě se spagetkou jsme tvrdě držely Americkou dietu a to tahle, od Terezky je proti tomu úplně slabý odvárek. Mi jen dělá problém zelenina. Já se na papriku(sory, Markétko!):-)):-D rajče a podobné věci nemůžu už ani podívat, ikdyž se snažím to dokonce i kozumovat. Tak je to fat těžké a představa, že bych vlastně na udržení váhy musela jíst hlavně zeleninu, mi dělá husí kůži.Květák mám ráda, ale uvařený..:-// nebo brokolice jen uvařená:-( tak fakt nevím, ale zase něco vymyslím.;-)

tejaja tejaja

8. 1. 2009 17:41

Papričko , určite dobré, ukladám do obľúbených:yes::-D

spagetka spagetka

8. 1. 2009 16:23

Papričko - já zas zapoměla u předešlého vzkazu napsat, že to bylo pro tebe, a taky mám VŠ:-D:-D

Merylas Merylas

8. 1. 2009 16:21

Vypadá to moc lákavě :yes:

spagetka spagetka

8. 1. 2009 16:19

Škoda,že sis nezkontrolovala, kolik hrubek tam měl ten dotyčný. Tutově by se něco našlo.:-D:-D a jinak - ten, kdo má VŠ má mít v popisu práce neudělat jediný překlep:-?:-O.takže to necháme - víš komu:-? Má větší hlavu :-)):-))

Paprika Paprika

8. 1. 2009 16:16

Cathleen - tak mu to nandej bez oliv, jako já dětem. Tím, že v sosíku nejsou dlouho, tak to nenačuchne.

cathleen cathleen

8. 1. 2009 16:12

Sósíček-nesósíček, já právě kvůli vám dostala děsný hlad:-//
Tuhle ňamku budu muset doma dělat jen pro sebe, muža mi olivy nejí. Neví, co je dobré;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí steaky recepty kuřecí steaky kureci maso na olivach kuřecí steak kuřecí maso s olivami kuřecí s olivami krůtí steak recept kuře s olivami kuřecí maso olivy kuřecí steak s rýží maso na olivách kuřecí steak s olivami kureci olivy maso s olivami recepty na kuřecí steaky krůtí s olivami kureci prsa na olivach kuře s olivama steak s olivami krůtí steaky

Suroviny: olej olivový, steak kuřecí, šunka, sýr niva, olivy, sůl, pepř, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Kuřecí steaky na olivách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY4r