Nutriční hodnoty (Rychloptáčci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
| Tuky | 64,62 g |
| – nasycené | 19,62 g |
| – nenasycené | 33,51 g |
| –– mononenasycené | 23,66 g |
| –– polynenasycené | 9,86 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (nebo hovězího masa) | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 3 3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 větší párek | Párek vepřový | 80 g |
| salám | Polosuchý salám |