Nutriční hodnoty (Hrníčkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 8 004 kJ / 1 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 4,10 g |
| – nasycené | 1,70 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 422,50 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek (na kostky) nakrájené uzeniny | Párek vepřový | |
| 1 hrnek 1 hrnek nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek nakrájené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 zeleninový bujon Knorr | Bujón zeleninový | |
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku vody | Voda | 625 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| kečup | Kečup sladký | |
| vepřová konzerva | Vepřové maso sterilované | |
| konzerva hrášku | Hrášek zelený sterilovaný |