Nutriční hodnoty (Hovězí kořeněná omáčka s okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
Tuky | 7,32 g |
– nasycené | 3,11 g |
– nenasycené | 3,40 g |
–– mononenasycené | 2,91 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
– cukry | 14,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa (může být i libové na polévku) | Hovězí kýta | 500 g |
kus kus anglické slaniny | Anglická slanina | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 větší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
trocha trocha hladké mouky na zahuštění (nebo hotová jíška Knoor) | Mouka pšeničná hladká | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská |