Nutriční hodnoty (Ovocný salát se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 729 kJ / 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 10,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 31,98 g |
| – cukry | 20,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 ananasu | Ananas zavařený | |
| 3 3 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| med (nebo cukr na oslazení) | Med nepasterovaný |