Nutriční hodnoty (Játra podle pana starosty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 830 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 13,79 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 5,81 g |
| –– mononenasycené | 3,55 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,45 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 841 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 38,30 g |
| – cukry | 12,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater (nebo krůtích/kachních) | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
| kari (dle chuti) | Kari | |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 1 1 feferonka (nebo chilli koření dle chuti) | Chilli paprička čerstvá |