Nutriční hodnoty (Křehká vepřová játra k pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 151 kJ / 1 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 196,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 27,14 g |
| – nasycené | 4,27 g |
| – nenasycené | 11,37 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 4,37 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 3,08 g |
| Sodík | 978 mg |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 50,10 g |
| – cukry | 0,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 PL 2 PL octa | Ocet lihový | 30 ml |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| hladká mouka na obalování | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |