Nutriční hodnoty (Bakoňské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
| Tuky | 101,89 g |
| – nasycené | 49,55 g |
| – nenasycené | 51,16 g |
| –– mononenasycené | 42,06 g |
| –– polynenasycené | 9,09 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 8,37 g |
| Cholesterol | 89 mg |
| Sodík | 816 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 23,05 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g čerstvých nakrájených žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 200 200 g kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |