Nutriční hodnoty (Bageta s kuřecími játry a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 801 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 60,65 g |
– nasycené | 20,13 g |
– nenasycené | 36,32 g |
–– mononenasycené | 28,10 g |
–– polynenasycené | 8,22 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 20,70 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 malé bagety | Bageta pšeničná | |
plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 balení 1 balení kuřecích jater (chlazených) | Játra kuřecí | |
konzerva konzerva fazolí v tomatu | Fazole v tomatové omáčce | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý |