Nutriční hodnoty (Bageta s kuřecími játry a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 801 kJ / 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 60,65 g |
| – nasycené | 20,13 g |
| – nenasycené | 36,32 g |
| –– mononenasycené | 28,10 g |
| –– polynenasycené | 8,22 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 222 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 malé bagety | Bageta pšeničná | |
| plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 balení 1 balení kuřecích jater (chlazených) | Játra kuřecí | |
| konzerva konzerva fazolí v tomatu | Fazole v tomatové omáčce | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý |