Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bageta s kuřecími játry a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 801 kJ /
909 kcal
Bílkoviny67,14 g
– z toho živočišné bílkoviny64,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,14 g
Tuky60,65 g
– nasycené20,13 g
– nenasycené36,32 g
–– mononenasycené28,10 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 30,28 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy20,70 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého masa Vepřový ořez 400 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1 1 malou cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 2 malé bagety Bageta pšeničná
plátkový sýr Sýr kravský tvrdý 30%
1 balení 1 balení kuřecích jater (chlazených) Játra kuřecí
konzerva konzerva fazolí v tomatu Fazole v tomatové omáčce
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.