Nutriční hodnoty (Kuřecí řezanka s bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 762 kJ / 1 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,94 g |
| Tuky | 28,16 g |
| – nasycené | 6,47 g |
| – nenasycené | 12,35 g |
| –– mononenasycené | 9,80 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 39,86 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 260,15 g |
| – cukry | 15,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 3 - 4 3 - 4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| 7 stroužků 7 stroužků česneku i více | Česnek čerstvý | 49 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 4 4 stehenní (prsní) kuřecí řízky | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 lečo | Zelenina směs sterilovaná |