Nutriční hodnoty (Špekáčkový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 354 kJ / 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 17,15 g |
| – nasycené | 10,88 g |
| – nenasycené | 5,01 g |
| –– mononenasycené | 4,55 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 79,35 g |
| – cukry | 18,55 g |
| ––– laktóza | 14,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 špekáčků | Špekáček | |
| 8 8 vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 0,2 l 0,2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200.00000298023224 ml |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 1/8 l 1/8 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |