Nutriční hodnoty (Plněné papriky v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 117,60 g |
| – nasycené | 48,31 g |
| – nenasycené | 60,33 g |
| –– mononenasycené | 50,99 g |
| –– polynenasycené | 9,35 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 2,52 g |
| Cholesterol | 654 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 5,16 g |
| Sacharidy | 12,50 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 100 g 100 g krájené anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |