Nutriční hodnoty (Pastýřské hovězí plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 60,97 g |
| – nasycené | 38,66 g |
| – nenasycené | 22,26 g |
| –– mononenasycené | 12,43 g |
| –– polynenasycené | 9,83 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 428 mg |
| Sodík | 5,39 g |
| Sůl | 12,80 g |
| Sacharidy | 22,50 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky zadního hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 2 nožičky 2 nožičky klobásy | Klobása | 440 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 200 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |