Nutriční hodnoty (Pastýřské hovězí plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 60,97 g |
– nasycené | 38,66 g |
– nenasycené | 22,26 g |
–– mononenasycené | 12,43 g |
–– polynenasycené | 9,83 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 5,39 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky zadního hovězího masa | Hovězí kýta | |
2 nožičky 2 nožičky klobásy | Klobása | 440 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 200 g |
kečup | Kečup sladký | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |