Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pastýřské hovězí plátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 739 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny122,58 g
– z toho živočišné bílkoviny121,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky60,97 g
– nasycené38,66 g
– nenasycené22,26 g
–– mononenasycené12,43 g
–– polynenasycené9,83 g
––– omega 30,34 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 5,39 g
Sůl12,80 g
Sacharidy22,50 g
– cukry7,20 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky zadního hovězího masa Hovězí kýta
2 nožičky 2 nožičky klobásy Klobása 440 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 200 g
kečup Kečup sladký
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.