Nutriční hodnoty (Jogurtový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 517 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 12,89 g |
| – nasycené | 4,49 g |
| – nenasycené | 5,37 g |
| –– mononenasycené | 3,87 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 31,63 g |
| – cukry | 21,33 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kelímky 2 kelímky bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 4 kelímky 4 kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 kelímky 2 kelímky cukru krystal | Cukr bílý | |
| 1 kelímek 1 kelímek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| ovoce (borůvky, jahody nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
| 80 g 80 g cukru krystal | Cukr bílý | 80 g |
| 160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |