Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 517 kJ /
363 kcal
Bílkoviny30,01 g
– z toho živočišné bílkoviny30,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky12,89 g
– nasycené4,49 g
– nenasycené5,37 g
–– mononenasycené3,87 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 406 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy31,63 g
– cukry21,33 g
––– laktóza18,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kelímky 2 kelímky bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
4 kelímky 4 kelímky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 kelímky 2 kelímky cukru krystal Cukr bílý
1 kelímek 1 kelímek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
ovoce (borůvky, jahody nebo jiné ovoce) Jahody čerstvé
80 g 80 g cukru krystal Cukr bílý 80 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.