Nutriční hodnoty (Carpaccio od Brutzel-Svejk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 27,58 g |
| – nasycené | 13,43 g |
| – nenasycené | 7,65 g |
| –– mononenasycené | 5,43 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 47,90 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef | Treska filet | 200 g |
| 4 4 mensi rajcata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 50 g 50 g nastrouhaneho parmazánu | Parmezán | 50 g |
| 4 lzice 4 lzice Aceto Balsamico | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
| olivovy olej | Olej olivový | |
| hruby pepr | Pepř černý | |
| sul | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |