Nutriční hodnoty (Myslivecké brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 338 kJ / 1 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 35,20 g |
| – nasycené | 19,40 g |
| – nenasycené | 15,10 g |
| –– mononenasycené | 4,70 g |
| –– polynenasycené | 10,40 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 77,80 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 4,09 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 153,00 g |
| – cukry | 39,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 250 g 250 g žampionů (nebo jiných hub) | Žampion čerstvý | 250 g |
| 350 g 350 g klobásy | Klobása | 350 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř (dle chuti) | Pepř černý | |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
| tuk na vymazání zapékací misky | Margarín |