Nutriční hodnoty (Gulášová polévka - přesnídávková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 709 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 36,47 g |
– nasycené | 17,36 g |
– nenasycené | 18,01 g |
–– mononenasycené | 14,73 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 22,50 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
1 1 dobrá ostřejší klobáska | Klobása | |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená |