Nutriční hodnoty (Prosedlá buchta s tvarohem a povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 430 kJ / 5 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 200,24 g |
| – nasycené | 35,67 g |
| – nenasycené | 141,80 g |
| –– mononenasycené | 102,55 g |
| –– polynenasycené | 39,25 g |
| ––– omega 3 | 10,53 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 976 mg |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 840,43 g |
| – cukry | 471,63 g |
| ––– laktóza | 24,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice (krystal) | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| povidla (podle potřeby) | Povidla | |
| trochu trochu rumu | Rum | |
| trochu trochu skořice | Skořice ceylonská |