Nutriční hodnoty (Prosedlá buchta s tvarohem a povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 430 kJ / 5 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 200,24 g |
– nasycené | 35,67 g |
– nenasycené | 141,80 g |
–– mononenasycené | 102,55 g |
–– polynenasycené | 39,25 g |
––– omega 3 | 10,53 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 840,43 g |
– cukry | 471,63 g |
––– laktóza | 24,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
povidla | Povidla | |
trochu trochu rumu | Rum | |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská |