Nutriční hodnoty (Vejce barvená červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| nálev z konzervované červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 150 g 150 g pomazánky (dle chuti) | ||
| máslo | Máslo kravské | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 hrst 1 hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
| slané pečivo | Houska pšeničná |