Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pelmeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 710 kJ /
1 604 kcal
Bílkoviny82,65 g
– z toho živočišné bílkoviny56,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,97 g
Tuky55,23 g
– nasycené17,38 g
– nenasycené31,81 g
–– mononenasycené24,08 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 30,24 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy189,41 g
– cukry9,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
několik lžic několik lžic vody dle potřeby Voda
30 dkg 30 dkg mletého masa nejlépe vícedruhové Vepřový ořez 300 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
sůl Sůl mořská
koření na mletá masa dle chuti Provensálské koření
Vývar nebo slaná voda na vaření hotových kousků Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.