Nutriční hodnoty (Pelmeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 710 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,97 g |
Tuky | 55,23 g |
– nasycené | 17,38 g |
– nenasycené | 31,81 g |
–– mononenasycené | 24,08 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 189,41 g |
– cukry | 9,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
několik lžic několik lžic vody dle potřeby | Voda | |
30 dkg 30 dkg mletého masa nejlépe vícedruhové | Vepřový ořez | 300 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření na mletá masa dle chuti | Provensálské koření | |
Vývar nebo slaná voda na vaření hotových kousků | Vývar hovězí |