Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kolena na bramborách, cibuli a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 782 kJ /
1 621 kcal
Bílkoviny51,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,74 g
Tuky3,42 g
– nasycené1,13 g
– nenasycené1,13 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,10 g
Vláknina101,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy324,90 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová kolena Vepřové koleno bez kosti
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
koření gyros (nebo grilovací koření) Provensálské koření
1 kg 1 kg menších brambor Brambor zimní 1000 g
6 paliček 6 paliček česneku Česnek čerstvý 480 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.