Nutriční hodnoty (Pečená kolena na bramborách, cibuli a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 782 kJ / 1 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,74 g |
| Tuky | 3,42 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 1,13 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 101,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 324,90 g |
| – cukry | 32,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 6 paliček 6 paliček česneku | Česnek čerstvý | 480 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření gyros (nebo grilovací koření) | Provensálské koření |