Nutriční hodnoty (Pečená kolena na bramborách, cibuli a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 782 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,74 g |
Tuky | 3,42 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 1,13 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 101,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 324,90 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřová kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
koření gyros (nebo grilovací koření) | Provensálské koření | |
1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
6 paliček 6 paliček česneku | Česnek čerstvý | 480 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |