Nutriční hodnoty (Klobásky-nejen s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 206 kJ / 2 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 122,06 g |
| Tuky | 51,43 g |
| – nasycené | 24,57 g |
| – nenasycené | 26,18 g |
| –– mononenasycené | 9,62 g |
| –– polynenasycené | 16,56 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 163,45 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 6,83 g |
| Sůl | 15,65 g |
| Sacharidy | 279,23 g |
| – cukry | 44,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg různých kvalitních klobásek | Klobása | 500 g |
| 1 1 malá nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| 400 g 400 g sterilované fazole | Fazole bílé sterilované | 400 g |
| 400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| malá hrst hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |