Nutriční hodnoty (Kanadské kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 139 kJ / 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,54 g |
| Tuky | 1,69 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 0,59 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 23,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,98 g |
| – cukry | 23,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře nebo kuřecí čtvrtky | Kuře | |
| 0,7 l 0,7 l červeného vína (já používám Frankovku) | Víno červené suché | 699.999988079071 ml |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| 1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice kečupu | Kečup sladký | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| lžíce lžíce Worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari | Kari | |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |