Nutriční hodnoty (Zapékaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 767 kJ / 422 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 30,24 g | 
| – nasycené | 7,28 g | 
| – nenasycené | 14,00 g | 
| –– mononenasycené | 11,20 g | 
| –– polynenasycené | 2,80 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 398 mg | 
| Sůl | 0,84 g | 
| Sacharidy | 2,80 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| sýr eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| uzenina | Párek vepřový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	