Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 615 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,30 g |
| Tuky | 1,63 g |
| – nasycené | 0,81 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 35,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 113,74 g |
| – cukry | 12,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 maďarská klobása | Klobása | |
| 1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |