Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 615 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 1,63 g |
– nasycené | 0,81 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 113,74 g |
– cukry | 12,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 maďarská klobása | Klobása | |
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |