Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s játrovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 404 kJ /
1 292 kcal
Bílkoviny214,50 g
– z toho živočišné bílkoviny212,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,32 g
Tuky32,38 g
– nasycené8,77 g
– nenasycené14,40 g
–– mononenasycené10,99 g
–– polynenasycené3,42 g
––– omega 30,18 g
Vláknina7,61 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 983 mg
Sůl2,81 g
Sacharidy33,70 g
– cukry6,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího předního masa Hovězí plec 500 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 menší kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
vlasové nudle (nebo jiné těstoviny) Nudle pšeničné
petrželová nať Petržel nať čerstvá
500 g 500 g vepřových jater (nebo hovězích) Játra vepřová 500 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
trocha trocha majoránky Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trocha trocha strouhanky (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.