Nutriční hodnoty (Vepřové na citronu a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 194 kJ / 1 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,39 g |
| Tuky | 65,94 g |
| – nasycené | 11,34 g |
| – nenasycené | 50,49 g |
| –– mononenasycené | 34,67 g |
| –– polynenasycené | 15,82 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 12,96 g |
| Cholesterol | 253 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 29,41 g |
| – cukry | 6,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 45 dkg 45 dkg vepřové kýty | Vepřová kýta | 450 g |
| 5 dkg 5 dkg mandlí (nasekaných) | Mandle neloupané | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 10 dkg 10 dkg šunky (jemně nasekané) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (rozetřené) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oregana (nasekaného) | Oregano sušené | 15 g |
| citronová kůra ze 2 citronů (jemně strouhaná) | Citronová kúra čerstvá | |
| 4 4 šalotky (jemně nasekané nebo jedna vetší cibule) | Šalotka čerstvá | |
| 2 dl 2 dl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |