Nutriční hodnoty (Kuře se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 792 kJ / 906 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,33 g |
| Tuky | 26,58 g |
| – nasycené | 4,03 g |
| – nenasycené | 21,42 g |
| –– mononenasycené | 6,35 g |
| –– polynenasycené | 15,07 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 20,62 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 71,63 g |
| – cukry | 36,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 1 1 cibule nakrájená na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
| 180 g 180 g mrkve nakrájené na nudličky | Mrkev čerstvá | 180 g |
| 1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 350 g 350 g kuřecího masa | Kuře prso | 350 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sladkého šery | Sherry | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 100 ml 100 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| pažitka nastříhaná na malé kousky | Pažitka čerstvá |