Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tak co (Tacco))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 859 kJ /
1 400 kcal
Bílkoviny72,42 g
– z toho živočišné bílkoviny55,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,25 g
Tuky63,24 g
– nasycené26,97 g
– nenasycené26,71 g
–– mononenasycené14,23 g
–– polynenasycené12,48 g
––– omega 30,26 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 5,44 g
Sůl14,48 g
Sacharidy132,75 g
– cukry8,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
15 dkg 15 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 ml 150 ml vývaru z Masoxu (nechat vychladnout) Bujón hovězí 150 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
mleté maso Vepřový ořez
chilli Chilli paprička sušená
bylinky (zelená petrželka ...) Petržel nať čerstvá
trochu trochu Vegety Kořenící směs sypká
trochu trochu sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
cibule Cibule čerstvá
koření dle chuti (NE majoránku) Pepř černý
strouhaný sýr Eidam Sýr kravský tvrdý 30%
pokrájené syrové zelí Zelí bílé čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.