Nutriční hodnoty (Tak co (Tacco))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 859 kJ / 1 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 63,24 g |
– nasycené | 26,97 g |
– nenasycené | 26,71 g |
–– mononenasycené | 14,23 g |
–– polynenasycené | 12,48 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,44 g |
Sůl | 14,48 g |
Sacharidy | 132,75 g |
– cukry | 8,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
15 dkg 15 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 ml 150 ml vývaru z Masoxu (nechat vychladnout) | Bujón hovězí | 150 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mleté maso | Vepřový ořez | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
bylinky (zelená petrželka ...) | Petržel nať čerstvá | |
trochu trochu Vegety | Kořenící směs sypká | |
trochu trochu sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
cibule | Cibule čerstvá | |
koření dle chuti (NE majoránku) | Pepř černý | |
strouhaný sýr Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
pokrájené syrové zelí | Zelí bílé čerstvé |