Nutriční hodnoty (Krůtí maso na saturejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,90 g |
| Tuky | 9,73 g |
| – nasycené | 2,36 g |
| – nenasycené | 4,65 g |
| –– mononenasycené | 2,38 g |
| –– polynenasycené | 2,27 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 72,58 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 71,10 g |
| – cukry | 22,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Saturejky (sušené) | Saturejka sušená | 30 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g sterilizovaných žampiónů | Žampion zavařený | 300 g |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| kuličky kuličky barevného pepře | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| Solamyl | Bramborový škrob |