Nutriční hodnoty (Pangasius na víně se zeleninou a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 824 kJ / 914 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,57 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g | 
| Tuky | 43,44 g | 
| – nasycené | 14,84 g | 
| – nenasycené | 28,43 g | 
| –– mononenasycené | 20,14 g | 
| –– polynenasycené | 8,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,78 g | 
| Vláknina | 1,92 g | 
| Cholesterol | 276 mg | 
| Sodík | 213 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 12,23 g | 
| – cukry | 6,83 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g pangasia | Pangas filet | 500 g | 
| 1 1 oranžová paprika | Paprika oranžová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml | 
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citron | Citrón čerstvý |