Nutriční hodnoty (Brambory po židovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,89 g |
| Tuky | 0,87 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,05 g |
| – cukry | 5,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| 1 hrst 1 hrst majoránky | Majoránka sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |