Předměřický škvarkový chleba

Suroviny 1000 g

1,5 lžíce oleje
350 ml vody
2 polévkové lžíce mléka
2 lžíčky soli
1 polévková lžíce cukru
610 g mouky pšeničné tmavé chlebové
1,5 lžičky droždí
2 lžičky drceného kmínu
asi 10 polévkových lžic škvarek

Postup přípravy receptu

  1. Inredience přidáváme do pekárny v pořadí, jak jsou uvedeny v receptu. Jakmile uplyne první hnětení, zkontrolujte, zda není těsto příliš vlhké, pokud ano, přidejte trochu mouky, je-li těsto přiliš suché, přidejte po lžících trochu vody.

  2. Pečeme v programu Basic (základní).

Komentáře k receptu Předměřický škvarkový chleba

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Já myslím, že ani voda by nevadila, aspoň myslím. Cathleen vždy dává vodu. Ivano, super:-p:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Ivana41: Ivo, přesně, tam kde jsou škvarky, to je dobrý a tak to bude i s tvým chlebíkem:-p Dávám ti 3.bod:yes:
    Škoda, že není fotka;-)

    Odpovědět

  • Ivana41 Ivana41(autor receptu)

    To záleží podle chuti, já je kapku nasekám

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    škvarky vcelku, překrát nebo jak:-? a fakt mléko:-?
    to bude dobrý chlebíček, když jsou tam škvarky..mňáám:-p:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: škvarkový chleba škvarkový chléb škvarkový chleba do pekárny škvarkový chléb z pekárny 1000g škvarkový chleba z pekárny chléb škvarkový domácí pekárna recepty škvarkový chléb sadlovy chleba recepty na chleba ivanka jysk rakovník škvarkový chléb tmavy chleba skvarkovy z domaci pekárny chléb domácí škvarkový recept na skvarkový chleba skvarkový chléb z pekárny škvarkový chléb z pekáčku skvarkový chleba bez chuti recept na škvarkový domácí chleba tmavý chleba recept babicovy dobroty skvarkovy chleb