Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový sýr s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie658 kJ /
157 kcal
Bílkoviny1,21 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky1,86 g
– nasycené0,87 g
– nenasycené0,74 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,01 g
– cukry28,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky pečeňového (játrového) syra (hrúbka 1 cm) Sýr kravský tvrdý 30%
2 2 jablká Jablko čerstvé 300 g
1 1 lyžica masla Máslo kravské 1 g
čierne olivy Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.