Nutriční hodnoty (Játrový sýr s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 658 kJ / 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 1,86 g |
| – nasycené | 0,87 g |
| – nenasycené | 0,74 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,01 g |
| – cukry | 28,01 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky pečeňového (játrového) syra (hrúbka 1 cm) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 2 jablká | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 lyžica masla | Máslo kravské | 1 g |
| čierne olivy | Olivy čerstvé zralé |