Nutriční hodnoty (Játrový sýr s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 658 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,86 g |
– nasycené | 0,87 g |
– nenasycené | 0,74 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,01 g |
– cukry | 28,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky pečeňového (játrového) syra (hrúbka 1 cm) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 2 jablká | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 lyžica masla | Máslo kravské | 1 g |
čierne olivy | Olivy čerstvé zralé |